Over ons
D&M Constructions is uw specialist voor o.a. laswerken, knipwerken, plooiwerken, ... van alle metalen op maat!
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,bridge-core-2.7.0,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Over ons

David Driesen startte 10 jaren geleden met het vervaardigen van paardenvrachtwagens. Van niets werkte hij fantastische paardenvrachtwagens uit, volledig op maat van de klant.

 

Na enige tijd evolueerde zijn focus naar een breder gamma aan diensten. Vandaag kan er bij D&M Constructions nagenoeg alles op maat vervaardigd worden. Door de ruime stock aan verschillende soorten en maten van platen en buizen kan er snel en accuraat maatwerk afgeleverd worden.

 

D&M Constructions heeft een uitgebreid aantal machines waarmee dagelijks gewerkt wordt. Het atelier is uitgerust met onder andere een plooibank, knipbank, lastafel, industriĆ«le zaag, industriĆ«le boormachine, ponsmachine, uithoeker, … en nog veel meer draagbare machines voor werken op verplaatsing en voor de installatie van de realisaties.

 

Het werken op verplaatsing is namelijk geen enkel probleem door de voortdurende investeringen in transport. D&M Constructions beschikt over een vrachtwagen met kraan 12T/m en een splinternieuwe ruim uitgeruste bestelwagen.